November 29, 2021
COMUNICAT: Asociatia KinetoBebe în colaborare cu Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor lansează o campanie de protejare a mediului

Asociația KinetoBebe, în parteneriat cu Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB), lansează luna aceasta campania „Salvează natura de mic, alege să fii sustenabil la orice vârstă!”. În cadrul acestei campanii, Asociația KinetoBebe va transforma produsele reciclate de beneficiarii serviciilor săi în minute gratuite de terapie.

AsociațiaKinetoBebe, în parteneriat cu Sistemul Național deReciclare a Bateriilor (SNRB),lansează luna aceasta campania „Salvează natura de mic, alege să fii sustenabilla orice vârstă!”. În cadrul acestei campanii,Asociația KinetoBebe va transforma produsele reciclate de beneficiarii serviciilor săi în minute gratuite de terapie.

Pe lângă serviciile medicale pe care le oferă, Asociația KinetoBebe din București promovează un stil de viață sănătos și se implică în educarea tinerilor și a copiilor în această direcție. Astfel, de-a lungul timpului, a lansat numeroase proiecte și campanii de educare parentală și informare a familiilor și specialiștilor cu privire la primii ani de viață ai copiilor, la dezvoltarea neuromotorie a acestora și mai ales la modalitățile de stimulare prin terapie și mișcare a copiilor pentru o viață sănătoasă.Proiectele respective au fost inspirate din nevoile identificate în familiile copiilor tipici și atipici, precum și din întrebările specialiștilor din întreaga țară.

Convinși că demersul de a recicla ar trebui inclus în stilul de viață al fiecăruia dintre noi, membrii echipei KinetoBebe au decis lansarea campaniei „Salvează natura de mic, alege să fii sustenabil la orice vârstă!”, care se aliniază cu succes misiunii Asociației.  Aceasta începe din luna noiembrie, urmează să se desfășoare pe termen nelimitat și are drept scop impulsionarea oamenilor să se implice activ și continuu în procesul de reciclare.

“Membrii Asociaţiei KinetoBebe şi beneficiarii nostri vor fi implicaţi activ în campania de reciclare. Pentru impulsionarea participării beneficiarilor în această campanie, asociaţia va transforma produsele reciclate de ei în minute gratuite de terapie.” afirmă Raluca Chişu, Preşedinte Asociaţia Kinetobebe.

În cadrul campaniei, echipa SNRB va pune la dispoziția Asociației KinetoBebe materiale informative, cutii de reciclare care vor fi amplasate în centrele acesteia și vor trimite voluntari la fața locului pentru a informa corespunzător părinții și copiii cu privire la reciclare și beneficiile acesteia pe termen mediu și lung. Astfel, cei care se vor implica activ vor putea primi ore gratuite de terapie în schimbul produselor reciclate pe care le vor aduce în centrele KinetoBebe.

“ Ne bucură să vedem astfel de iniţiative şi ne simţim onoraţi că cei de la Kinetobebe ne-au ales ca şi parteneri în acest demers. Sperăm sa fie un exemplu pozitiv pentru cât mai multe asociaţii şi firme din România. “, Elena Gaspar Ion, Preşedinte SNRB.

SNRB este o organizație care se ocupă exclusiv de reciclarea bateriilor de toate tipurile. Prin inițiativele pe care le are, SNRB urmărește să  atragă copiii în proiecte în cadrul cărora își dezvoltă abilități de argumentare, de cercetare și dezbatere, dar se și informează corespunzător, devenind pe deplin conștienți față de nevoia impetuoasă de a stopa fenomenul de distrugere a planetei, care în prezent pare de neoprit.

Centrul de Recuperare Pediatrică KinetoBebe oferă servicii de kinetoterapie, psihologie și logopedie pentru copii cu vârste cuprinse între 0și 16 ani. În acest scop, are înființare trei centre active în care derulează constant programe de recuperare. (vezi detalii: https://asociatia.kinetobebe.ro)

Așadar,dacă doriți ca,pe lângă sănătatea fizică și psihică a copiilor voștri, să contribuiți și la asigurarea unui mediu natural cât mai curat și mai îngrijit pentru aceștia,dați curs invitației de a recicla și veți beneficia de tratamente gratuite în cadrul campaniei „Salvează natura de mic, alege să fii sustenabil la orice vârstă!”

Cu gânduri bune și mulțumiri anticipate pentru susținere și implicare,

Echipa KinetoBebe şi SNRB